GGZ Groep logo

Angst, depressie en slapeloosheid kunnen uw dagelijks leven sterk beïnvloeden en u belemmeren bij uw dagelijkse activiteiten. Snel in paniek raken, onzekerheid en rusteloosheid zorgen ervoor dat u niet meer optimaal van uw dag kunt genieten. Uw therapeut kan u hierbij helpen middels cogniteve gedragstherapie. Deze therapie werkt echter veelal sneller en beter als het lichaam ook ondersteund wordt. Daarvoor bieden wij bij de GGZ Groep de Alpha Stim aan als aanvulling op uw behandeling.  De Alpha Stim helpt u om dieper en langer te slapen en is aantoonbaar effectief bij angst- en depressieve klachten, effectiever dan bijvoorbeeld anti-depressiva en angstremmers. 

alpha stim

Hoe werkt het? De Alpha Stim zorgt voor een toename van alpha golven in de hersenen die voor een staat van ontspanning zorgen. Het effect van de Alpha Stim is cumulatief. Dit houdt in dat het resultaat per behandeling verbetert. Er zijn nauwelijks bijwerkingen bij deze innovatieve vorm van behandeling. 

Tijdens uw behandeling bij de GGZ Groep wordt u mogelijkheid geboden de Alpha Stim 6 weken lang in te zetten tijdens uw behandeling. U betaalt als client van de de GGZ Groep € 10 per week i.p.v. de gebruikelijke huurpirjs van € 25 (60% korting). 

Voor meer informatie download de brochure of bezoek Alpha-Stim pagina.


Copyright © 2010 - 2020 GGZ Groep, Alle rechten voorbehouden
Disclaimer - Sitemap