GGZ Groep logo

Routebeschrijving - Amsterdam

GGZ Groep Amsterdam
Jan Evertsenstraat 765 (De Huygens)
1061 XZ, Amsterdam
  

Tram 13

Halte Jan Voermanstraat (1 minuut lopen)

Metro 50

Halte Jan van Galenstraat (6 minuten lopen)

Trein

Station Sloterdijk, overstappen op metro 50

Per auto

Onze vestiging in Amsterdam is per auto te bereiken via de ringweg A10:

Vanuit richting Zaandam
Vanuit richting Zaandam volgt u de ringweg A10 richting Den Haag tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf en vervolgens bij de eerste rotonde rechtsaf. De Huygens bevindt zich nu aan uw linker kant.

Vanuit richting Den Haag
Vanuit richting Den Haag volgt u de ringweg A10 richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de eerste stoplichten links af en bij de volgende stoplichten linksaf en vervolgens bij de eerste rotonde rechtsaf. De Huygens bevindt zich nu aan uw linker kant.

Vanuit richting Utrecht
Vanuit richting Utrecht volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de eerste stoplichten linkssaf en bij de volgende stoplichten linksaf en vervolgens bij de eerste rotonde rechtsaf. De Huygens bevindt zich nu aan uw linker kant.

Vanuit richting Amersfoort
Vanuit richting Amersfoort volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105.Hier gaat u bij de eerste stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten linksaf en vervolgens bij de eerste rotonde rechtsaf. De Huygens bevindt zich nu aan uw linker kant.

Er zijn parkeermogelijkheden tegenover de locatie aan de Jan Evertsenstraat, even verderop in de woonwijk (Alhambralaan en Mezquitalaan) zijn ook genoeg parkeerplaatsen en zijn de parkeerkosten net wat goedkoper dan aan de Jan Evertsenstraat. Ook kan er geparkeerd worden bij het ziekenhuis OLVG West. Dat ligt 2 minuten lopen van de vestiging en daar is altijd plek.

Copyright © 2010 - 2022 GGZ Groep, Alle rechten voorbehouden
Disclaimer - Sitemap